2010-03-01 08:50:44• hírek • (x)

Megnyílt a Paprika Chef étterem

Ön eddig csak otthon, vagy a munkahelyén élvezhette a Paprika Chef catering party-service által kínált kiadós, három fogásos ebédeket, ezentúl azonban ellátogathat a nemrégiben megnyílt Paprika Chef étterembe (cím: Eroii Revolutiei tér. 14 szám), ahol hangulatos és elegáns körülmények között fogyaszthatja a különböző ínyencségeket és házias ételeket.

Szívesen várja kedves vendégeit a nemrégiben megnyílt Paprika Chef étterem, ahol hangulatos és elegáns környezetben fogyaszthatják el a vendégek a menüből kiválasztatott finomságokat. Az étterem galéria jellegű dekorációja, berendezése figyelemreméltó, és kiváló hangulatot teremt az ízletes ételek elfogyasztásához. Nem véletlen a galériaszerű berendezés, ugyanis a vendégek egy szatmári festőművész, Kovács Emil Lajos alkotásainak legjavát tekinthetik meg az étteremben, a művészet kedvelői pedig akár azonnal meg is vásárolhatják a kiválasztott alkotást.

Az étterem nyílt ajtókkal várja vendégeit hétköznaponként 8-tól 17 óráig, a közeljövőben viszont a nyitvatartási időt meghosszabbodik, hogy a vendégek a nap bármely órájában friss ételekkel kényeztethessék a gyomrukat. A vendéglő meghitt, családias hangulata alkalmas különböző rendezvények, családi ünnepek megrendezésére is.


Megnyílt a Paprika Chef étterem


A Paprika Chef vezetői és szakácsai a böjtölőkre, illetve a húst nem fogyasztó vendégekre is gondoltak, hiszen azok a hét folyamán kétféle napi menüből választhatnak húsmentes, könnyed ételeket. A héten a következő menükből válogathatnak:

Hétfő: 1. Menü - Paraszt csorba marhahússal és roston sült gomba zöldséggel

2. Menü - Zöldségleves és brassói pörkölt makarónival

Desszert: ízes palacsinta

Kedd: 1. Menü - Karalábékrém-leves és milánói spagetti

2. Menü - Tárkonyos csirkeleves és moldvai fasírt zöldbab-főzelékkel

Desszert: csőröge

Szerda: 1. Menü - Grízgaluska leves és gombás töltött káposzta

2. Menü - Jókai bableves és csirkecomb krumplipürével és savanyúsággal

Desszert: gyümölcssaláta


Csütörtök: 1. Menü - Zöldbab leves és spenót kolbásszal

2. Menü - Parasztcsorba disznóhússal és túrós csusza

Desszert: csokis palacsinta

Péntek: 1. Menü - Köménymagleves és szójapörkölt rizzsel

2. Menü - Lucskos káposzta leves és krumplis muszaka tejföllel

Desszert: tejberizs



Egy menü ára 12,90 lej. Természetesen a vendégek tetszés szerint választhatnak mindkét menüből, de akkor az árak a következők: a leves 5 lej, második fogás 8 lej, a desszert pedig 3 lej. A finom ételekhez finom Nachbil borokat ajánlanak. A napi menüket mint eddig, házhoz is elszállítják, a rendelést pedig akár egy hétre előre vagy naponta délelőtt 10 óráig a 0740 402 560-as, vagy a 0747 298 294-es telefonszámok egyikén, illetve interneten a www.paprikachef.ro oldalon lehet leadni.

A elkövetkezendőkben a Paprika Chef csapata arra törekszik, hogy speciális ételekkel varázsolja el, és finom, paprika alapú különlegességekkel lepje meg vendégeket.

A Paprika Chef az Eroii Revolutiei tér. 14 szám alatt várja a finom falatok kedvelőit.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: